Kipper

Uw kipper met bladvering, torisevering, een, twee of drie assen koopt u met deskundig advies en Laagste Prijsgarantie bij de Aanhangwagen Specialist. In overleg met u adviseren we de kipper die aan uw wensen voldoet. Er zijn zoveel mogelijkheden als je het over een kipper hebt, dat we deze onmogelijk alle varianten online kunnen plaatsen. Een kipper kun je kopen met één, twee of drie assen, maar ook met een hekwerk, opbouw, elektrische mover of aangepaste vering. Kortom, te veel mogelijkheden om op te noemen, maar voor iedere behoefte is er een kipper. Dit kan een ongeremde kipper zijn of een geremde kipper tot 3500 Kilo. Uiteraard voldoet de kipper die wij u aanbevelen aan de vereiste keuring door het RDW. Vanaf 750 Kg laadvermogen krijgt uw kipper een eigen kenteken.

Meer informatie:
Heeft u vragen over kippers of wenst u een kipper aan te schaffen? Belt u dan 085 - 88 84 359 of stuur een mailbericht naar servicedesk@aanhangwagen-specialist.nl. Onze specialisten staan u graag te woord.

Varianten

KipperU heeft ideëen waarvoor de kipper moet gaan dienen en waar u deze gaat inzetten. Onze aanhangwagen specialisten zullen u vragen aan welke afmeting u denkt. Daarnaast gaan ze ook vragen naar uw ideeën over het chassis (bijvoorbeeld kokerbalken), laadvermogen, dikte van de bodemplaat, bodemondersteuning, benodigde remkracht, type banden en dergelijke. Dit zijn allemaal zaken waar u zelf misschien nog niet aan heeft gedacht, maar zijn wel elementen die bepalen of u in de toekomst gelukkig gaat zijn met uw kipper.

Tweedehands:
Zo nu en dan wordt er een kipper ingeruild om een grotere of nieuwe kipper te kopen. Deze inruil kippers worden opgekocht door opkopers die een afzetmarkt hebben in het Oostblok. Bij de Aanhangwagen Specialist verkopen we u liever een nieuwe kipper. Hierdoor kunnen we garanderen dat u veilig de weg op gaat en uw werk met plezier kunt uitvoeren voor zover uw kipper daar een bijdrage in kan leveren.

button 1

  085 - 88 84 359

 Laagste prijsgarantie

 Deskundig advies

 Gratis keuringsinspectie

 Inspectie alert systeem

 Eigen werkplaats

 Geen afleverkosten

Bovag checklist

iDeal banken