Plateauwagen

Uw plateauwagen of flatbedtrailer met bladverinf, torsiervering, een, twee of drie assen koopt u met deskundig advies en Laagste Prijsgarantie bij de Aanhangwagen Specialist. Zakelijk of privé een plateauwagen aankopen? Bij de Aanhangwagen Specialist vindt u de plateauwagen die aan uw wensen voldoet. Wij spreken over een plateauwagen, omdat flatbedtrailer de Engelse benaming is. Bij de Aanhangwagen Specialist hebben we er bewust voor gekozen om niet alle mogelijke modellen online te plaatsen. Onze voorkeur gaat er naar uit om u een plateauwagen aan te bieden op basis van uw behoefte voor nu en in de toekomst. Ongeacht of er een zoekt met één, twee of drie assen, geremd of ongeremd. We kunnen u een geremde plateauwagen aanbieden vanaf 750 kilo tot en met 3500 kilo met RDW kaart of registratie. Elke plateauwagen die wij u aanbevelen voldoet aan de vereiste keuring door het RDW en is voorzien van een kenteken bij een laadvermogen van meer dan 750 kilo. U bepaalt of u een plateauwagen wilt met of zonder borden, opbouw, elektrische mover en maar ook voor de vering kunt u kiezen uit torsie of bladveren. Kortom, samen komen we er wel uit!

Offerte voor uw plateauwagen

Heeft u vragen over plateauwagens of wenst u een plateauwagen aan te schaffen? Belt u dan 085 - 88 84 359 of stuur een mailbericht naar servicedesk@aanhangwagen-specialist.nl. Onze specialisten staan u graag te woord.

Varianten

Een plateauwagen is er in diverse varianten

plateauwagenU heeft ideëen waarvoor u de plateauwagen wilt inzetten. Onze aanhangwagen specialisten zullen u vragen aan welke afmeting u denkt. Daarnaast gaan ze ook vragen naar uw ideeën over het chassis (bijvoorbeeld kokerbalken), laadvermogen, dikte van de bodemplaat, bodemondersteuning, benodigde remkracht, type banden en dergelijke. Dit zijn allemaal zaken waar u zelf misschien nog niet aan heeft gedacht, maar zijn wel elementen die bepalen of u in de toekomst gelukkig gaat zijn met uw plateauwagen.

Tweedehands:
Regelmatig krijgen we de vraag bij de Aanhangwagen Specialist of we tweedehands plateauwagens hebben. Het probleem met tweedehands plateauwagens is dat deze al een heel 'leven' achter de rug hebben. Slijtage is doorgaans de reden waarom een plateauwagen wordt ingeruild. Een plateauwagen helpt u bij het uitvoeren van uw werkzaamheden en dan is het belangrijk dat u dit veilig kunt doen. Als er een aanhangwagen wordt ingeruild, gaat deze door naar opkopers of naar de sloperij. Wij van de Aanhangwagen Specialist willen u veilig laten werken met een nieuwe plateauwagen of flatbed trailer.

button 1

  085 - 88 84 359

 Laagste prijsgarantie

 Deskundig advies

 Gratis keuringsinspectie

 Inspectie alert systeem

 Eigen werkplaats

 Geen afleverkosten

Bovag checklist

iDeal banken